Recept 05 (0 stemmen)

Tagliatelle Ciociari

Dit is een recept van

tijd
50 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Week de porcini, 20 min, in heet water.
  2. Hak het orgaanvlees voor de saus heel fijn. Verhit de olijfolie in 1 pan en smoor de ui glazig. Bak het vlees met de ui in 5-6 min gaar. Giet de porcini af en roer het weekvocht door de tomatenpuree. Doe de paddestoelen en het tomatenmengsel met de chilivlokken bij het vlees. Stoof alles 20 min en breng op smaak met zout en peper.
  3. Kook de pasta al dente, giet ze af en meng ze door de saus.
  4. Serveer bestrooid met pecorino.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?