Altijd weten wat je gaat eten?
Tagliatelle à la moi
Bereidingswijze
- Verhit goed wat olijfolie in een grote (stoof)pot.
- Bak een fijngesnipperde ui bruin en voeg het gehakt en de chipolataworst toe (zonder darm). Laat uitbakken tot alle vocht is verdwenen.
- Voeg de wortels en selder toe (gereinigd en in kleine blokjes gesneden) en roer om.
- Voeg de rode wijn toe.
- Bestrooi met de bloem en laat wat inkoken.
- Voeg de passata of tomaten uit blik toe, kruiden peper, zout, basilicum en 2 laurierblaadjes.
- Laat een uurtje pruttelen.
- Indien de saus te dik wordt, kan je wat bouillon toevoegen om ze wat uit te dunnen.
- Serveren met tagliatelle al dente, en eventueel parmesan/geraspte kaas.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?