Recept 35*** (3 stemmen)

TAGLIATELLA MET CHAMPIGNONSAUS.

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Week het eekhoorntjesbrood 10 minuten in 50 ml warm water.
  2. Maak de paddenstoelen schoon en snijd grote exemplaren in stukken.
  3. Pel en snijd de knoflook.
  4. Snijd de pancetta in stukjes en de bosuitjes in ringetjes.
  5. Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar.
  6. Haal het eekhoorntjesbrood uit het water en snijd het fijn. Zeef het weekvocht.
  7. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak alle paddenstoelen 2 minuten. Voeg de knoflook toe en bak die 2 minuten mee.
  8. Blus de paddenstoelen af met het weekvocht van het eekhoorntjesbrood en laat het mengsel iets inkoken.Een scheutje
  9. cognac maakt het extra lekker.
  10. Voeg de crème fraîche toe en breng de saus eventueel op smaak met zout en peper.
  11. Meng de tagliatelle met de saus. Schep de pasta op de borden en strooi de bosuitjes en versgeraspte Parmezaanse kaas erover.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?