Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Tagliata van rundvlees op z'n toscaans

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd10 min
  • Voorbereiding10 min
  • Porties2 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
Italiaans
vlees
recipe image Tagliata van rundvlees op z'n toscaans
  • zeezout
  • 1 takje salie
  • 3 eetlepels Solo
  • 600 g lendesteak
  • zwarte peper
  • 1 rozemarijn (takje)
  • Bertolli extra vergine
  • 1 tijm (takje)
  • 50 g geroosterde pijnboompitten
  • 200 g notensla (roquette)
  • 250 g sla  (gemengde sla van het seizoen)
  • 4 takjes basilicum
  • azijn
  • zout
  • balsamico azijn
  • peper
  • 1 sjalot (fijngesnipperd)
  • 50 g parmezaankrullen
  1. Wrijf de steak in met zeezout en peper.
  2. Hak de kruiden fijn en doe ze met de Solo 3 minuten op matig vuur garen.
  3. Bak dan het vlees op hevig vuur gedurenden 6 minuten.
  4. Draai het regelmatig om op het kruidenbedje.
  5. Meng de salades met de basilicumblaadjes en de pijnappelpitten.
  6. Leg op elk bord een metalen ring en druk daarin voorzichtig het slamengsel.
  7. Verwijder de ringen. Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette en giet die over de sla.
  8. Snij de steak in fijne reepjes en drapeer de reepjes rond de sla.
  9. Werk af met de parmezaankrullen en druppel er balsamico over.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.