Tagliata van rund met een salsa van tomaat en gegrilde courgette

Op zoek naar een feestelijk gerecht? Ga dan voor dit tagliata van rund met een salsa van tomaat en gegrilde courgette recept!

0 (0)
35 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. De salsa: Snijd de tomaten in blokjes en en snipper de sjalot fijn. Plet de look. Hak 5 blaadjes basilicum fijn en meng met de tomatenblokjes, de sjalot, knoflook, sap van ½ citroen, 1 el olijfolie en een mespuntje chilivlokken. Meng zachtjes en zet even aan de kant.
  2. Snijd de courgette in dikke plakken, wrijf ze in met olijfolie en kruid met peper.
  3. Verhit een grillpan en grill de courgetteplakken aan beide kanten. Laat de gegrilde courgetteplakken afkoelen, snijd ze in blokjes en meng met de tomatensalsa.
  4. De tagliata van rund: Wrijf de rundsfilet in met de Knorr Vloeibare Bouillon en olijfolie en kruid met peper. Verhit de grillpan en grill de filet aan beide kanten gedurende 2 minuten. Laat het vlees 3 minuten rusten, snijd in plakken en kruid met een beetje peper en zout.
  5. Serveer de plakken rundsfilet met de tomaten-courgettesalsa en garneer met extra basilicum en peper.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?