Recept 25** (1 stem)

Tagine

Dit is een recept van

tijd
0 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Bak de ui in de olie en voeg dan het lamsvlees toe en bak rondom bruin.
  2. Voeg de bouillon, honing, kaneel, saffraan toe en roer goed.
  3. Laat dit met het deksel op de pan op een matig vuur ongeveer 1 uur stoven.
  4. Roer de bosui erdoor.
  5. Klop de eierdooiers met de slagroom los.
  6. Doe er 4 eetlepels hete saus bij en roer het mengsel door de saus. Laat niet meer koken.
  7. Breng op smaal met zout en peper.
  8. Ondertussen kook je de couscous of rijst volgens de gebruiksaanwijzing gaar.
  9. Garneer met munt.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door greetparret op 09 november 2017 om 17u13

tagine eet je niet met couscous

Hoeveel sterren geef jij dit recept?