Recept 45**** (5 stemmen)

Tagiatelli met vlees/vis en zeer lekkere saus

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Pasta

tijd
25 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Neem de wok en smelt er één kruidenkaasje in. (doosje boursinkaas met kruiden, of kruidenkaasje uit den Aldi)
  2. Alshet kaasje gesmolten is doe er dan 2 flesjesroom van Campina Chef&co bij.(in gb of colruyt)
  3. Is lichte room met kruiden : tomaat-Mediterraan.De wok op zacht vuurtje laten staan en zachtjes blijven roeren
  4. Indien je veel saus wenst kan je hierbij nog steeds een doosje room van Inex toevoegen, is niet noodzakelijk. (zijn van die blauwe potjes room)
  5. Voeg dan het potje toe uit den Aldi : Palazzo-Melanzane e Peperoni.(is sausje van paprika’s en aubergines, oranje van kleur)
  6. Dan goed roeren en kruiden met veel oregano, pili-pili, cayennepeper, paprikapoeder . (allemaal gedroogde kruiden) proeven of voldoende gekruid is. Laat saus 10 min. zachtjes pruttelen.
  7. Ondertussen kook je een zak tagliatelli uit den Aldi.(6 min. voor zak)Snij zes schellen gekookte hesp in blokjes of reepjes.
  8. Voeg dit nu bij de saus en roer goed om. Voeg ook de champignons toe.Je kan verse nemen vooraf gestoofd of uit een blikje.
  9. (U kan hier ook scampi’s voor nemen of kipfilet gebakken en in reepjes gesneden.)
  10. Als de tagliatelli gekookt is, afgieten en onmiddellijk bij de saus voegen en goed mengen.
  11. Op de foto ziet u hetzelfde recept maar dan met gebakken spekreepjes en gebakken appelen in brunoise en scampi's. Ook heel erg lekker.

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Solo op 17 oktober 2012 om 17u50

Houd je ons op de hoogte Love to Cook?

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?