Recept 45**** (17 stemmen)

Taco’s met rucola, spinazie en witte kool, kruidig kippengehakt en avocado-yoghurtsaus

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
35 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snipper de ui fijn en stoof ze aan in wat Solo, voeg het kippengehakt en de kruiden toe en bak alles mooi aan. Voeg er de chilisaus aan toe en breng op smaak met peper en zout. ??
  2. Mix de avocado’s met het limoensap, olijfolie, look en de yoghurt. Breng op smaak met peper en zout. ??
  3. Meng de rucola, de fijngesneden spinazie en de witte kool met een weinig olijfolie, peper en zout.
  4. Bereid de taco’s voor zoals aangegeven op de verpakking. Verdeel het kippengehakt over de taco’s en schik er de gemengde sla over. Serveer met de avocadosaus.

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door cuisinefun op 29 oktober 2012 om 16u49

Was lekker ! maar heb blokjes gepelde tomaat bij gedaan ! en rode ui !

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie