Taco’s met rucola, spinazie en witte kool, kruidig kippengehakt en avocado-yoghurtsaus

17 (17)
35 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snipper de ui fijn en stoof ze aan in wat Solo, voeg het kippengehakt en de kruiden toe en bak alles mooi aan. Voeg er de chilisaus aan toe en breng op smaak met peper en zout. ??
  2. Mix de avocado’s met het limoensap, olijfolie, look en de yoghurt. Breng op smaak met peper en zout. ??
  3. Meng de rucola, de fijngesneden spinazie en de witte kool met een weinig olijfolie, peper en zout.
  4. Bereid de taco’s voor zoals aangegeven op de verpakking. Verdeel het kippengehakt over de taco’s en schik er de gemengde sla over. Serveer met de avocadosaus.

Tip

Om te vermijden dat een avocado bruin wordt, laat je de pit in de helft van de avocado die je niet gebruikt. Leg dat deel daarna terug in de koelkast.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door cuisinefun op 29 oktober 2012 om 17u49

Was lekker ! maar heb blokjes gepelde tomaat bij gedaan ! en rode ui !

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?