Ingrediënten voor 4 personen
- 220 gr garnaalstaarten
- 1 grote helft van mango in fijne stukjes
- 2 fijngehakte lenteuitjes
- 5 eetl fijngehakte muntblaadjes
- 250 gr couscous
- 1 kleine komkommer gepeld en ontpit in kleine blokjes
- 1 paar citroenen
Bereidingswijze
- bereid de couscous zoals je altijd doet
- voeg het sap van 2 tot 3 citroenen en 3 eetlepels olijfolie toe
- breng op smaak met pepeer en zout
- zet gedurende 1 u in koelkast
- meng nu de munt onder de couscous
- voeg een beetje komkommer en mango toe en meng
- zet weerom even in koelkast
- verdeel later de taboulé over de borden en garneer met de garnaalstaarten
- makkelijk om op voorhand te maken, kan zowel als hoofdgerecht, of als voorgerecht worden gegeten
Andere Solo-leden over dit recept (2)
Gepost door hildeke3105 op 06 maart 2011 om 13u15
ja, é, inderdaad... zal wel zijn me kreeft en limoen ook zo lekker is... thanks for the tip!!!
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?