Taboulé met groenten

Bereidingswijze

  1. Snijd vier lange, brede slierten van de komkommer en snijd de rest zonder de pitten in brunoise.
  2. • Snijd ook de paprika, de look, de sjalot en de lente-ui fijn.
  3. • Doe dit eveneens met de kruiden, maar bewaar een beetje voor de afwerking op het eind.
  4. • Meng de azijn samen met de grenadine, de olijfolie en het sap van de sinaasappel tot een vinaigrette.
  5. • Meng de groentjes met de couscous, de vinaigrette en de fijngehakte kruiden.
  6. • Schik vervolgens de komkommerslierten in een rondje met daarin de couscous.
  7. • Versier het geheel ten slotte met de kruiden, de preischeuten en de rest van de vinaigrette.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?