Doe 12 diepgevroren inktvisringen (Kelvin) in een vergiet en spoel onder koud water. Dep goed droog.
Overgiet 100 g couscous met 3 dl kippenbouillon (1/2 blokje opgelost in 3 dl heet water) en laat 7 min. zwellen.
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak 1/2 mango (in blokjes gesneden) gedurende 3 min. Roer er 1/2 fijngesnipperd plantje koriander onder en meng onder de couscous, samen met 190 g King crab (blik). Verdeel over de minitajines.
Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie in de pan en bak de inktvisringen 3 min. samen met 1 cm gember (fijngesnipperd). Kruid met wat cayennepeper.
Snij de inktvisringen in 2 als ze te groot zijn en verdeel over de minitajines. Voorzie een klein vorkje.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?