Ingrediënten voor 12 personen

Bereidingswijze

  1. Ingrediënten
  2. 12 inktvisringen (diepvries, Kelvin)
  3. 100 g tarwegriesmeel (couscous)
  4. 3 dl kippenbouillon (0.5 blokje opgelost in 3 dl heet water)
  5. 2 eetl. olijfolie
  6. 0.5 mango
  7. 0.5 plantje koriander (fijngesnipperd)
  8. 190 g King krab (blik)
  9. 1 cm gember
  10. cayennepeper (Topaz)
  11. Bereiding (25 min.)
  12. Doe 12 diepgevroren inktvisringen (Kelvin) in een vergiet en spoel onder koud water. Dep goed droog.
  13. Overgiet 100 g couscous met 3 dl kippenbouillon (1/2 blokje opgelost in 3 dl heet water) en laat 7 min. zwellen.
  14. Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak 1/2 mango (in blokjes gesneden) gedurende 3 min. Roer er 1/2 fijngesnipperd plantje koriander onder en meng onder de couscous, samen met 190 g King crab (blik). Verdeel over de minitajines.
  15. Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie in de pan en bak de inktvisringen 3 min. samen met 1 cm gember (fijngesnipperd). Kruid met wat cayennepeper.
  16. Snij de inktvisringen in 2 als ze te groot zijn en verdeel over de minitajines. Voorzie een klein vorkje.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?