Altijd weten wat je gaat eten?
Taartjes met tijm, geitenkaas en artisjok
Bereidingswijze
- Lunch- of licht hoofdgerecht, maar het kan natuurlijk ook heel goed bij de borrel! Geitenkaas met tijm is echt een supercombinatie
- Verwarm de oven voor op 200°C
- Klop in een kom 100 gram geitenkaas met de crème fraîche, het ei en de tijm los
- Breng op smaak met zout en peper
- Leg de plakjes deeg op een met bakpapier beklede bakplaat
- Vouw de randen 1 cm naar binnen, druk de randen goed aan
- Bestrijk de plakjes deeg binnen de randen met het kaasmengsel
- Snijd de artisjokharten in partjes en verdeel ze over de kaasvulling
- Strooi er de rest van de geitenkaas over
- Verdeel de olijven en takjes tijm over de taartjes en besprenkel ze met olijfolie
- Bak de taartjes in het midden van de oven in ca. 15 minuten goudbruin en gaar
- Serveer met een rucolasalade.
- Bereidingstijd: 30 minuten, inclusief oventijd.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?