Recept 45**** (17 stemmen)

Taartje van witloof met grijze garnalen

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Hapjes

tijd
45 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd mooie driehoekjes uit het bladerdeeg en bestrijk ze met de eidooier. Bak ze in een voorverwarmde oven op 180°C tot ze mooi goudbruin zijn.
  2. Snijd de bladerdeegjes voorzichtig open.
  3. Snipper het witloof fijn en snijd de broccoli in kleine roosjes.
  4. Bak het witloof aan in een beetje Solo en kook de broccoli gaar in kokend gezouten water. Verfris onder koud water.
  5. Laat de room inkoken en voeg er het witloof en de broccoli aan toe. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
  6. Schep de garnalen door de broccoli en het witloof en verdeel dit over de bladerdeegjes. Zet er de dekseltjes weer op en serveer ze als hapje in mini of als voorgerechtje iets groter.

Andere Solo-leden over dit recept (7)

Gepost door robos op 18 maart 2015 om 22u11

zal zeker eens proberen,ziet er lekker uit en niet moeilijk

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie