Altijd weten wat je gaat eten?
taart van kip met schorseneren (echt eens doen, super!)
Bereidingswijze
- snij de kipzonder been natuurlijk) in stukjes en bak goudbruin met de look
- dek af en stoof op een laag vuurtje
- voeg nog wat boter toe en blus met 1 dl wijn
- laat weer inkoken tot helft wijn weg is en doe de rest van de wijn en bouillon bij
- warm even de schorseneren op in scheutje melk met beetje azijn en de lepel bloem
- voeg de gestoofde kip al ineens bij
- doe er ook de peterselie en bieslook onder
- bekleed een bakvorm met 2/3 vna het deeg en doe alles er in
- dek af met rest bladerdeeg, strijk in met ei en bak nog ong 30 min op 180°
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?