Recept 05 (0 stemmen)

TAART PERETAART MET CRUMBE

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Taarten

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. MENG VOOR DE CRUMBE ALLES SAMEN TOT GLADDE MASSA EN LAAT 15 MIN RUSTEN IN DE FRIGO . ROL HET DEEG UIT , LEG OP BAKPLAAT EN LAAT BRUIN BAKKEN OP 200 GR . LAAT AFKOELEN EN VERKRUIMEL HET DAN .
  2. SCHIL DE PEREN OVERGIET ZE MET CITROEN SAP VOOR DE KLEUR .
  3. MENG EI , SUIKER EN RICOTTA SAMEN EN BRENG OP SMAAK MET CITROENSAP .
  4. ROL BLADERDEEG UIT IN TAARTVORM . GIET RICOTTAMENGSEL ERIN EN DEK AF MET DE PEREN . BAK DE TAART IN VOORVERWARMDE OVEN OP 180 ° GEDURENDE 30 MINUTEN , BESTROOI MET DE CRUMBE EN LAAT AFKOELEN .

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?