TAART PERETAART MET CRUMBE

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. MENG VOOR DE CRUMBE ALLES SAMEN TOT GLADDE MASSA EN LAAT 15 MIN RUSTEN IN DE FRIGO . ROL HET DEEG UIT , LEG OP BAKPLAAT EN LAAT BRUIN BAKKEN OP 200 GR . LAAT AFKOELEN EN VERKRUIMEL HET DAN .
  2. SCHIL DE PEREN OVERGIET ZE MET CITROEN SAP VOOR DE KLEUR .
  3. MENG EI , SUIKER EN RICOTTA SAMEN EN BRENG OP SMAAK MET CITROENSAP .
  4. ROL BLADERDEEG UIT IN TAARTVORM . GIET RICOTTAMENGSEL ERIN EN DEK AF MET DE PEREN . BAK DE TAART IN VOORVERWARMDE OVEN OP 180 ° GEDURENDE 30 MINUTEN , BESTROOI MET DE CRUMBE EN LAAT AFKOELEN .

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?