Ingrediënten voor 4 personen
- 1 HELE BLADERDEEGBODEM
- 100 GR RICOTTA
- 1 MAAL EIGEEL
- 6 VOLLE PEREN
- 20 GR SUIKER
- 1 LEPEL CITROENSAP
- 50 GR ZACHTE BOTER ( CRUMBE)
- 50 GR BRUINE SUIKER ( CRUMBE)
- 50 GR BLOEM (CRUMBE)
Bereidingswijze
- MENG VOOR DE CRUMBE ALLES SAMEN TOT GLADDE MASSA EN LAAT 15 MIN RUSTEN IN DE FRIGO . ROL HET DEEG UIT , LEG OP BAKPLAAT EN LAAT BRUIN BAKKEN OP 200 GR . LAAT AFKOELEN EN VERKRUIMEL HET DAN .
- SCHIL DE PEREN OVERGIET ZE MET CITROEN SAP VOOR DE KLEUR .
- MENG EI , SUIKER EN RICOTTA SAMEN EN BRENG OP SMAAK MET CITROENSAP .
- ROL BLADERDEEG UIT IN TAARTVORM . GIET RICOTTAMENGSEL ERIN EN DEK AF MET DE PEREN . BAK DE TAART IN VOORVERWARMDE OVEN OP 180 ° GEDURENDE 30 MINUTEN , BESTROOI MET DE CRUMBE EN LAAT AFKOELEN .
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?