Ingrediënten voor 8 personen
- 350 gr kruimeldeeg
- 4 grote bananen
- 90 gr chocopasta
- 60 gr geraspte kokosnoot
- 30 gr kristalsuiker
- 30 gr bruine rietsuiker
- 1 koffielepel citroensap
Bereidingswijze
- 1.Oven voorverwarmen op 200°C
- 2.Taartvorm invetten met boter, bebloemen en met het kruimeldeeg bekleden.
- 3.Besmeer de bodem van de taart met enkele soeplepels chocopasta.
- 4.Verdeel de geraspte kokosnoot over de taart ongeveer drie soeplepels per taart.
- 5.Leg met de citroen besprenkelde schijfjes banaan op de chocolade in de taartvorm
- 6.Meng de suiker door elkaar, en strooi de helft over de banaan .
- 7.Bak de chocolade bananentaart 20 minuten in de oven.
- 8.Sprenkel de rest van de overgebleven suiker over de bananen.
- 9.Werk de taartjes af met een laagje verse banaan en beborstel met warme abrikozengelei.
- Serveer ieder fruittaartje warm met 1 schep vanille ijs of een toef slagroom.
- Smakelijk!!!
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?