Taart met chocolade en banaan

Ingrediënten voor 8 personen

  • 350 gr kruimeldeeg
  • 4 grote bananen
  • 90 gr chocopasta
  • 60 gr geraspte kokosnoot
  • 30 gr kristalsuiker
  • 30 gr bruine rietsuiker
  • 1 koffielepel citroensap

Bereidingswijze

  1. 1.Oven voorverwarmen op 200°C
  2. 2.Taartvorm invetten met boter, bebloemen en met het kruimeldeeg bekleden.
  3. 3.Besmeer de bodem van de taart met enkele soeplepels chocopasta.
  4. 4.Verdeel de geraspte kokosnoot over de taart ongeveer drie soeplepels per taart.
  5. 5.Leg met de citroen besprenkelde schijfjes banaan op de chocolade in de taartvorm
  6. 6.Meng de suiker door elkaar, en strooi de helft over de banaan .
  7. 7.Bak de chocolade bananentaart 20 minuten in de oven.
  8. 8.Sprenkel de rest van de overgebleven suiker over de bananen.
  9. 9.Werk de taartjes af met een laagje verse banaan en beborstel met warme abrikozengelei.
  10. Serveer ieder fruittaartje warm met 1 schep vanille ijs of een toef slagroom.
  11. Smakelijk!!!

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?