Taart met blauwe bessen

3 (3)
90 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Klop de zachte Solo, de poedersuiker en de vanillesuiker met een garde, een handmixer of een keukenrobot tot een luchtige, bleke massa.
  3. Voeg een voor een de eieren toe, terwijl je stevig blijft kloppen.
  4. Doe de bloem, het bakpoeder en de Maïzena in een zeef en zeef ze boven het beslag terwijl je regelmatig mengt met een spatel. Voeg ook de room toe en roer tot een luchtig, glad beslag.
  5. Strijk een vierkant bakblik in met wat Solo en bestuif het lichtjes met bloem. Giet het beslag erin en werk af met de blauwe bessen.
  6. Bak in ongeveer een uur gaar in de voorverwarmde oven.

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door goffiger op 01 september 2016 om 16u25

Vrij zwaar. Bosbessen komen onvoldoende tot hun recht

Gepost door Solo op 14 september 2016 om 15u13

Da's jammer om te horen, hopelijk valt er een ander receptje wel in de smaak :-)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?