Ingrediënten voor 2 personen
- 500 g pasta
- beetje olijfolie
- 2 rode uien
- 400 g erwtjes
- 1 potje pesto alla genovese
- zwarte peper
Bereidingswijze
- Kook de pasta gaar volgens de instructies op de verpakking.
- Schil de ui en snij deze in halve ringen.
- Verhit de olijfolie in een pan. Fruit de uien aan en wanneer deze glazig zijn, voeg je de erwtjes toe. Kruid met de peper en stoof gedurende een 5-tal minuutjes,
- Giet de pasta af en laat uitlekken.
- Meng de pesto door de pasta en voeg de uien en erwtjes ook toe. Roer alles goed om en dien onmiddellijk op.
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door Mommy N op 01 april 2013 om 19u53
Voor een niet-vegetarische versie neem je 250 g mager spek. Snij dit in reepjes en bak dit mee met de uien en de erwtjes.
Hoeveel sterren geef jij dit recept?