Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. .Laat de kabeljauw ontdooien. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 30 sec. Voeg de wokgroente toe en draai het vuur hoog. Bak al omscheppend 2 min.
  2. Voeg de wijn, tomatensaus en Provençaalse kruiden toe en breng aan de kook.
  3. Snijd de vis in stukjes. Draai het vuur laag en leg de vis in de saus. Stoof afgedekt in 6 min. gaar. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de visstoof met het stokbrood.Lekker met partjes citroen. Ook lekker met rijst.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Love to Cook op 28 december 2015 om 20u44

Wat een eenvoudig, maar heerlijk gerecht voor door de week , slank en inderdaad super snel klaar. Ik serveerde het met rijst. Dit komt vaker op tafel. Je kunt natuurlijk ook een portie groente naar keuze zelf snijden.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?