Recept 45**** (3 stemmen)

Super snelle pasta met rauwe ham, rucola, nootjes en groene kruiden crème fraiche

Dit is een recept van

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de pasta af in ruim water, zoals op de verpakking wordt aangegeven. Giet de gekookte pasta op een zeef en weer terug in de pan. Meng nu met uitzondering van de rucola de overige ingrediënten door de pasta, en roer als laatste de rucola erdoorheen. Breng alles op smaak en smullen maar.
  2. Tip: Smakelijk met een glas Prosecco en gegrild Ciabatta of Focaccia brood

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Love to Cook op 20 mei 2013 om 20u20

Deze pasta vandaag gemaakt. Echt heerlijk en zo klaar. Eigenwijs als ik ben, heb ik me niet precies aan het recept gehouden. Ik maakte het zonder dille, omdat ik geen verse dille kon krijgen en heb de tomaatjes even kort voorgebakken, omdat ik weet, dat mijn man dat lekkerder vindt. Volgende week maak ik het voor de kinderen. Benieuwd wat die van het gerecht vinden.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie