Super lekkere, snelle macaronischotel met gehakt

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Als je eens weinig zin hebt of weinig tijd en toch lekker en verantwoord wilt eten dan is dit een recept dat heel snel te maken is. Het is in een handomdraai klaar en staat dan dampend op tafel. Het hele gezin smult hier van en de kinderen likken hun vingertjes erbij af. Ik doe het uiterst zelden, maar heb nu eens gebruik gemaakt van een pakje. Dit pakje was wel erg lekker, maar weet wat er inzit. Probeer het zelf maar eens als je weinig tijd hebt . Ook handig als je de koelkast even leeg wilt maken want er blijft bijna altijd wel groente liggen.
  2. Bereidingswijze
  3. Neem een pan met water en breng dit aan de kook met een vleugje zeezout. Doe de macaroni erbij en kook het gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Neem een hapjespan, doe er wat olijfolie in, doe de gesnipperde ui en de knoflook erin en fruit tot het glazig is. Voeg het gehakt toe en roerbak het totdat het er van roze is verkleurd naar bruin, dus gaar. Snipper ondertussen de paprika`s en snij de champignons fijn. Voeg deze toe, voeg de peterselie toe, voeg het poeder uit het pakje mix toe en voeg dan 150 ml water toe. Roerbak totdat je een mooi mengel krijgt. Giet de macaroni af, voeg bij in de hapjespan en meng door elkaar totdat je een mooie gekleurde hap hebt. Proef even of alles op smaak is. Voor mensen die van hartig houden kun je er wat maggi door doen, mensen die van zoet houden wat ketjap manis. Erg lekker. Verdeel op een diep bord en strooi er wat geraspte kaas over. Eet smakelijk !
  4. Serveertips
  5. Lekker met een frisse salade en een glas rode wijn.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (5)

Gepost door lekkerbekje24 op 28 maart 2013 om 15u54

een bronvermelding is altijd leuk http://www.smulweb.nl/recepten/1409116/Super-lekkere-snelle-macaronischotel-met-gehakt

Gepost door Monique_14 op 28 maart 2013 om 18u49

Het blijft toch om het even vanwaar het recept komt, als het maar lekker is!!

Gepost door Love to Cook op 28 maart 2013 om 21u07

Hoi Monique, Dank je wel voor je lieve reactie.

Gepost door lekkerbekje24 op 28 maart 2013 om 22u16

Het blijft niet "om het even vanwaar het recept komt, als het maar lekker is". Neen, niet akkoord ! Je STEELT tekst die iemand anders geschreven heeft en daarbij ook NOG de foto's (auteursrechten en copyright weet je wel, er zijn zelfs foto's bij die duur betaald worden door de oorspronkelijke publisher en die je hier zonder schroom STEELT !!!). Met pluimen gaan lopen met iemands anders werk is op die manier wel héél gemakkelijk. Als je verder recepten copy/paste van op internet ga ik zowel de eigenaar van het recept als de fotograaf van de foto die je gebruikt inlichten (prijzen per foto schommelen tussen de €50 en €300 zonder rekening te houden met de boete voor oneigenlijk gebruik van auteursrechten, 't is maar dat je het weet). Ik overweeg ook www.solo.be te verwittigen dat je minstens 98% (om niet te zeggen 100%) van jouw zogezegde recepten gecopieerd hebt van internet.

Gepost door Love to Cook op 28 maart 2013 om 23u31

Mijn welgemeende excuses.Ik zet alleen recepten in mijn schrift, die ik van plan ben te maken. En zeer veel recepten zijn al geprobeerd. Ik zie toch dat anderen ook foto's en recepten gekopieerd hebben.Als dit zo tegen het zere been is, dan zal ik voortaan de bron wel vermelden. Maar geen enkel recept hier op deze site heeft een bron vermelding. Nogmaals mijn excuses

Hoeveel sterren geef jij dit recept?