Recept 45**** (4 stemmen)

Struisvogelsteak in peperkorstje met mosterdsaus

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Feestdagen

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Srijk het vlees in met olijfolie,kruid met mixed peper (naar smaak) en druk goed aan.
  2. Snipper de sjalot zeer fijn.
  3. Bak het vlees aan beide zijden gedurende 2 min goed bruin in een pan met antiaanbaklaag (of grillpan) zonder vetstof.
  4. Verlaag het vuur en laat de steaks naar smaak (saignant of à point) verdergaren.
  5. Maak intussen de saus : verhit 1 eetl olijfolie in een steelpan en stoof de sjalotsnippers glazig. Voeg de kippenbouillon, de mosterd en de room toe en laat lichtjes inkoken tot u een gladde saus bekomt. Kruid met peper en zout.
  6. Dien op met een groen slaatje en frietjes of geef er gebakken oesterzwammen en kroketjes bij

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie