Recept 05 (0 stemmen)

Struisvogelfilet met mosterd en dragon

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Bak het vlees in de olijfolie. Zorg ervoor dat de pan heet is zodat je een krokant korstje krijgt en de filets nog rozig rood zijn aan de binnenkant. Haal het vlees uit de pan en hou het warm onder folie.
  2. Bak de gepelde en gesnipperde ui in de olie. Voeg de kruidenkaas al roerend toe met een scheutje halfvolle melk. Meng er de mosterd en de fijngesnipperde dragonblaadjes onder.
  3. Roer goed en werk af met wat peper. Leg de filets op de borden, giet er de saus over en dien op met pastinaakpuree. Garneer met wat veldsla of postelein.

Bron: http://www.bondmoyson.be

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie