Stroganoffsaus

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de champignons in 4.
  2. Verwijder pitjes uit tomaten en snij in kleine blokjes.
  3. Verwijder de pitten en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in stukjes van 1cm.
  4. Snipper ui en knoflook fijn.
  5. Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de ui en de knoflook glazig.
  6. Doe er de stukjes champignons en paprikablokjes bij. Roer goed en laat nog 2 à 3 min. verder stoven.
  7. Voeg de blokjes tomaat, de tomatenpuree en het paprikapoeder toe. Breng op smaak met peper en zout.
  8. Overgiet de bereiding met wodka en laat gedurende 5 min. koken.
  9. Giet er de room bij en laat even indikken.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?