Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. We versnipperen de paprika, de sjalot en het teentje look in fijne stukjes en snijden de champignons in schijfjes.
  2. We ontvellen de tomaten en snijden deze eveneens klein.
  3. In een grote pan fruiten we de stukjes paprika, de look, de sjalot, en de champignons gedurende een drie tot vier minuten.
  4. We voegen vervolgens de tomaten en tomatenpuree toe, kruiden met peper & zout en een koffielepel paprikapoeder.
  5. We voegen de vodka toe en laten nog een vijftal minuten al roerend inkoken.
  6. Tot slot mengen we de room eronder laten de saus al roerend indikken.
  7. We werken af met versgehakte peterselie.
  8. We serveren deze saus bij steak of gegrild vlees.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (6)

Gepost door guidovanb op 16 mei 2016 om 16u03

Gisteren geprobeerd bij steak en frieten. Hoeveelheden voor 4, maar met twee bijna op. Lekker.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?