Recept 45**** (30 stemmen)

Stoverij van varkenswangetjes met balsamico en rodenbach à la Véroniqsken

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

HOOFDGERECHT

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Voorbereiding
  2. - snij de uien in snippers
  3. Bereidingswijze in de pan
  4. * Bak de varkenswangetjes langs alle kanten bruin, samen met de versneden uien en kruid met p&z en kruidnoot en rozemarijn.
  5. * Strooi over het geheel de bloem en blus met bier, bruine fond en de Balsamico- azijn
  6. * Voeg tijm en laurier toe en laat even stevig doorkoken.
  7. * Zet daarna op een zacht vuurtje gedurende één uur
  8. - In de stoompan doet u dit op 20 min.na het afbruinen vlees (dan er de bloem niet bijdoen maar aandikken met maizena-express na het stomen)
  9. Serveer met frieten en mayonaise
  10. Tip : met de wangetjes kan u ook lekkere brochetten maken

Andere Solo-leden over dit recept (14)

Gepost door cinthy op 28 oktober 2013 om 18u42

testen!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie