Stoverij van rund

Ingrediënten voor 4 personen

  • SOLO
  • 1 KG STOVERIJ RUND
  • 2 lpl pomona(siroop van suikerbiet/appel)
  • 2 uien
  • 1 sjalot
  • 3 laurierblaadjes
  • 1 teentje knoflook
  • tijm&laurier
  • runderbouillon
  • 1 westmalle donker trappistenbier
  • 2 sneden brood
  • 3 lpl mosterd(tierenteyn)
  • 1 blokje maggi jus

Bereidingswijze

  1. Bak het vlees aan in wat solo,kruiden met peper&muskaatnoot.
  2. Voeg er 2 lepels pomona siroop bij en laat het vlees mooi kleuren.
  3. Snipper de uien,sjalot en teentje knoflook fijn en fruit aan in wat solo,
  4. en voeg bij het vlees samen met de tijm en laurier.
  5. Blus met de trappist en runderbouillon.
  6. Besmeer de sneetjes brood met (tierenteyn) mosterd en leg ze op het vlees.
  7. Laat op een zacht vuurtje 2à3uur garen.
  8. Bind de saus met een maggi jus blokje .
  9. SMAKELIJK !

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?