Recept 35*** (2 stemmen)

stoverij op grootmoeders wijze

Dit is een recept van

tijd
120 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Neem een goeie klont boter laat die bruinen en voeg vlees toe.
  2. Goed bruinen,daarna de uien in grote stukken,kruiden peper zout,mee laten bruinen.
  3. Daarna mostard boullion blokje laurier suiker bijdoen.
  4. Daarna overgieten met de trappist en laat zachtjes gedurende ongeveer 2 uur gaar worden.
  5. Als het bier teveel verdampt nog beetje bijdoen .Op het laatste de saus binden met maizena.
  6. Indien U in bezit bent van een snelkoker is dit klaar op half uurtje.
  7. Smakelijk

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door lil op 06 januari 2009 om 19u03

ook mag je wat ketchap opgelet geen ketchup hé er aan toevoegen voor de kleur

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie