stooofpotje van hespengebraad en luikse boerenworst in reusel

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. snijd de halve ui fijn
  2. kuis de wortels en snijd ze in schijfjes
  3. snijd het hespengebraad in blokjes
  4. bak eerst de twee worsten in een hete pan, en leg ze daarna op een houten plank
  5. en snijd ze in dikke schijven
  6. bak de halve ajuin aan in de reusel
  7. en bak het vlees bruin in de reusel met de ajuin
  8. doe er de boullionpoeder en de bloem over het vlees en roer goed om
  9. blus dan met de rode wijn en leng aan met water tot het vlees onder staat
  10. doe er de gebakken stukken worst bij en de gesneden wortelen
  11. voeg er de 3 laurierblaadjes bij en kruiden
  12. en kalfsboullion
  13. laat zachtjes stoven tot alles gaar is
  14. als het vlees bijna gaar is voeg er de koriander bij
  15. en voeg er nadien een beetje room toe
  16. warm opdienen

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?