Recept 05 (0 stemmen)

stoofvlees

Dit is een recept van

tijd
0 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. verwarm de boter en bak het vlees, kruiden met peper en zout.
  2. 2.Snij de ajuin fijn en bak ze in dezelfde boter.
  3. 3.Doe het gebakken vlees erbij.
  4. 4.Warm het water op en los de bouillon erin op en giet bij het vlees.
  5. alsook het bier, balsamico, de siroop, Worcestersheresc. de kruiden toe.
  6. smeer de boterham in met ofwel wasabipasta of eens met mierrikswortelpuree.
  7. laat alles zachtjes pruttelen één tot twee uur
  8. bind alles met de roux maizena.
  9. De peer-siroop kan vervangen worden door 4 vruchtenconfituur .
  10. om het feestelijker te maken voeg wat vijgen toe en laat meepruttelen.

Ingrediëntenvoor 5 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie