Recept 05 (0 stemmen)

Stoofvlees

Dit is een recept van

tijd
150 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Smelt de boter in een pan met wat olie en verwarm tot ze ietwat bruin kleurt.
  2. Voeg de stukken varkensstoofvlees toe en bak aan alle kanten goed aan.
  3. Doe het vlees in een stoofpot.
  4. Voeg wat water bij het aanbaksel in de pan, roer het aanbaksel los en voeg alles toe aan het vlees.
  5. Maak de pan schoon en droog.
  6. Zeef de bloem over het varkensvlees en zorg dat het goed verdeeld wordt over de stukken vlees.
  7. Bak de uien in de pan en herhaal dezelfde werkwijze als met het vlees.
  8. Kruid alles met peper en zout, giet het bier over het vlees (1 flesje - het donkere bier), leg de boterham op het vlees en laat op een laag vuur sudderen tot het vlees gaar is (45 minuten)
  9. De dag erna nog eens 45 minuten opzetten en ander flesje bier toevoegen tot het gaar is

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie