Recept 05 (0 stemmen)

Stoofvlees

Dit is een recept van

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. -Vlees bakken , enkel een korstje rond! (eventueel in 2 keer)
  2. -Kruiden met peper en zout
  3. -Beetje water toevoegen tijdens het bakken
  4. -Al het vlees in een grote kookpot
  5. -Rundsbouillon bijvoegen
  6. -Ajuin aanstoven
  7. -Leffe bij het vlees of een halve fles rode wijn
  8. -Ajuin bij het vlees
  9. -2 boterhammen zonder korst besmeren aan beide kanten met mosterd
  10. In 4 snijden en bij het stoofvlees doen
  11. Laten pruttelen totdat het klaar is ( als het vlees mals is )

Ingrediëntenvoor 3 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie