Recept 05 (0 stemmen)

stoofvlees

Dit is een recept van

tijd
100 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Stoofvlees
  2. Benodigdheden:
  3. - 1kg varkensvlees voor stoofvlees
  4. (vragen aan je slager)
  5. - 2 uien
  6. - 3 eetlepels bloem
  7. - 1 Rodenbach
  8. - 1 Grimbergen
  9. - 1 witte boterham besmeerd met mosterd
  10. - vetstof
  11. - 1 pan
  12. - 1 pot
  13. Bereiding:
  14. - Smelt de vetstof hazelnootbruin, kruid het vlees goed en bak het aan beide kanten goed aan in de pan
  15. - Doe het vlees in de pot en voeg water bij het aanbaksel
  16. - Roer dit los en voeg dit toe aan het vlees
  17. - Strooi de bloem over het vlees en zorg dat deze zich goed verdeelt
  18. - Schil en snijd 2 ajuinen grof en bak ze ook aan in de vetstof, doe hetzelfde als met het vlees, voeg een glas water toe en maak het aanbaksel los
  19. - Giet het bier bij het vlees en zet op een laag vuurtje
  20. - Laat 45 minuten pruttelen
  21. - Voeg eventueel nog 200 gr champignons en 200gr spekjes toe

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie