Ajuin snijden en aanstoven met solo natuurlijk, vervolgens stoofvlees toevoegen en bruinen, kruiden voor stoofvlees toevoegen. Een boterham ingesmeerd met een goede laag mosterd. Een goed glas water toevoegen en zachtjes laten sudderen en laulierblaadjes toevoegen. Indien nodig nog vocht bijgieten (ofwel water of bouillon) Vervolgens de confituur toevoegen (op het laatste moment)(ongeveer 4 soeplepels op 1kg vlees) ( rozijnen toevoegen mag ook (+/- koffietas).
De bereiding duurt wel even (+/- 2 uur) maar het loont de moeite. Eens iets anders dan de gewone versie met bier.
Gepost door NoëllaMorren op 29 september 2010 om 01u06
Hallo,
Ja voor de kindjes is het lekkerder met zoet dan bier erbij. Liefst bessenconfituur bijvoegen. Luikse siroop (poepgelei) is ook lekkere is sausje. Ikzelf ben ook voor zoet.
Grt.,
Noella
Andere Solo-leden over dit recept (2)
Gepost door NoëllaMorren op 29 september 2010 om 01u06
Hallo, Ja voor de kindjes is het lekkerder met zoet dan bier erbij. Liefst bessenconfituur bijvoegen. Luikse siroop (poepgelei) is ook lekkere is sausje. Ikzelf ben ook voor zoet. Grt., Noella
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?