Recept 45**** (2 stemmen)

Stoofvlees met Rodenbachbier

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

hoofdgerechten

tijd
180 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kruid het vlees met peper en zout.
  2. Bak het vlees met boter in een pan.
  3. Schenk het vlees in een grote kookpot (samen met de saus), op een laag vuurtje.
  4. Snij de ajuin fijn en voeg toe aan de kookpot.
  5. Leg de boterham erin met de mosterd naar onder.
  6. Voeg de stoofvleeskruiden erbij.
  7. Schenk het bier in de kookpot.
  8. Laat 1 uur op een zacht vuurtje koken, voeg daarna nog een tl mosterd toe.
  9. Laat nog een uur op een zacht vuurtje koken.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie