Recept 55***** (1 stem)

stoofvlees met Luikse stroop

Dit is een recept van

tijd
120 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Laat het stoofvlees bakken in een kom die in de oven kan.
  2. voeg de gesneden ui toe en laat nog mee bakken.
  3. Bestrooi met bloem en voeg de rundsbouillon toe en roer goed om zodat de bloem en bakresten van de bodem van de kom zijn.
  4. Voeg dan de besmeerde boterham + de verse tijm + laurier toe
  5. en laat dit ongeveer 2 uur zacht garen in de oven (met het deksel op de pot) 160 °C . Een kwartier voor het verstrijken van de tijd voeg je de eetlepel stroop toe en roer opnieuw goed om zodat dit goed gemengd is.
  6. Tip:
  7. Dit serveren met aardappel puree en fijn gesneden witloop met Jonagold appel in blokjes,enkele druppels citroensap en mayonaise en ze likken allemaal hun vingers af!
  8. Laat het smaken!

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie