Stoofvlees met gedroogde pruimen

2 (2)
90 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bak het vlees langs alle kanten goed aan en kruid het met de stoofvleeskruiden. Voeg ajuin toe en laat glazig worden. Bestrooien met bloem. Blussen met wijn en bier. Voeg de pruimen toe. Dan thijm,kruidnagel en laurier. Tenslotte de ingewreven met mosterd snede wit brood. Laat alles 1h30 langzaam stoven. Laatste 10 min azijn toevoegen. Opdienen met frietjes of aardappelen en een frisse salade met vinaigrette.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door papapower op 24 december 2009 om 08u24

Een foto van een kat bij een recept van konijn zou ik begrijpen, maar het verband met stoofvlees is ... euh ... niet duidelijk. Voor het overige geen slecht stoofvleesrecept.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?