Recept 45**** (2 stemmen)

Stoofvlees met gedroogde pruimen

Dit is een recept van

tijd
90 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Bak het vlees langs alle kanten goed aan en kruid het met de stoofvleeskruiden. Voeg ajuin toe en laat glazig worden. Bestrooien met bloem. Blussen met wijn en bier. Voeg de pruimen toe. Dan thijm,kruidnagel en laurier. Tenslotte de ingewreven met mosterd snede wit brood. Laat alles 1h30 langzaam stoven. Laatste 10 min azijn toevoegen. Opdienen met frietjes of aardappelen en een frisse salade met vinaigrette.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door papapower op 24 december 2009 om 08u24

Een foto van een kat bij een recept van konijn zou ik begrijpen, maar het verband met stoofvlees is ... euh ... niet duidelijk. Voor het overige geen slecht stoofvleesrecept.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie