Stoofvlees met een keteltje vleesbouillon

Gepost door Knorr

2 (2)
0 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bereiding:Snipper de uien en bak ze goudbruin in Solo.
  2. Schep uit de pan, kijk of er voldoende bakvet is achtergebleven en voeg eventueel nog een klontje Solo toe.
  3. Peper en zout het vlees en bak rondom aan in de Solo.
  4. Doe de uien bij het vlees.
  5. Maak een boeketje van de kruiden met een stukje keukengaren en doe
  6. bij het vlees.
  7. Blus met bier en laat het Knorr Bouillonketeltje in de pan glijden.
  8. Besmeer de boterham of peperkoek met mosterd en leg bovenop het vlees.
  9. Laat anderhalf tot 2 uur op een laag pitje sudderen.
  10. Verwijder het kruidenboeketje.
  11. Tip van de chef:
  12. Stoofvlees smaakt de volgende dag nog beter! Uiteraard met zelf gebakken verse frietjes en een eenvoudige salade van krop sla.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?