Stoofvlees a la lisette

Ingrediënten voor 4 personen

  • 1 kg varkenstoofvlees
  • 3 ajuinen
  • 2 teentjes look
  • 1 blad laurier
  • 1 zakje kruidenmix voor stoofvlees
  • 1 lepel solo bakboter
  • 1 kop water
  • 1 beetje maïzena

Bereidingswijze

  1. Bak de ajuin in een pan met een beetje boter. Voeg na tien minuutjes het vlees toe en laat dit even aanbakken.
  2. Doe het vlees, de ajuin, de kruiden, de look het laurierblad en het water in een snelkoker.
  3. Laat dit een klein uurtje op een zacht vuurtje sudderen. Doe er de nodige maïzena bij en meng alles goed.
  4. Dien op met fritjes.
  5. Smakelijk!!!

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?