Altijd weten wat je gaat eten?
Stoofvlees a la lisette
-
1 kg varkenstoofvlees
-
3 ajuinen
-
2 teentjes look
-
1 blad laurier
-
1 zakje kruidenmix voor stoofvlees
-
1 lepel solo bakboter
-
1 kop water
-
1 beetje maïzena
Bereidingswijze
- Bak de ajuin in een pan met een beetje boter. Voeg na tien minuutjes het vlees toe en laat dit even aanbakken.
- Doe het vlees, de ajuin, de kruiden, de look het laurierblad en het water in een snelkoker.
- Laat dit een klein uurtje op een zacht vuurtje sudderen. Doe er de nodige maïzena bij en meng alles goed.
- Dien op met fritjes.
- Smakelijk!!!
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?