stoofvlees (3 keer)

Ingrediënten voor 5 personen

Bereidingswijze

  1. Bak het vlees aan in boter
  2. Snipper de uien fijn
  3. Schep het vlees uit de pot en stoof in die boter de uien aan (eventueel wat boter toevoegen)
  4. Blus met de azijn
  5. Voeg het vlees, de tijn en laurier toe en bestrooi met de bloem
  6. Stoof 2 min
  7. Voeg het bier toe en vul eventueel aan met water tot alles onder staat
  8. Besmeer het brood met de mosterd en leg bovenop het vlees
  9. Dek af en laat min 1 uur stoven
  10. Bak het spek in een aparte pan, voeg er de gesneden champignions bij en bak mee
  11. Voeg dit mengsel aan het stoofvlees toe en laat nog even samen opwarmen.
  12. Kruid af met p&z

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?