Stoofschotel van venkel en gerookte zalm

Bereidingswijze

  1. Boter in een pan met dikke bodem verhitten. Hierin de ui, knoflook, venkelreepjes een aardappelblokjes even bakken ( ca. 5 à 10 minuten , regelmatig goed omscheppen). Wijn en wat water erbij schenken zodat alles net onder staat. Groenten op een laag vuurtje met deksel op de pan in ca. 30 à 40 minuten gaar laten worden. Gerookte zalm en room bijvoegen , nog eventjes laten doorwarmen. Op smaak brengen met zout en peper.
  2. Garneren met venkelgroen en citroenschijfjes.
  3. Smakelijk!!

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door wenke op 11 oktober 2009 om 21u49

Eerste keer dat ik venkel eet ! Was zeer lekker. Ga ik zeker nog eens maken. Zelfs mijn 19 maanden oude zoontje was er zot van .

Hoeveel sterren geef jij dit recept?