Stoofschotel van venkel en gerookte zalm

Bereidingswijze

  1. Boter in een pan met dikke bodem verhitten. Hierin de ui, knoflook, venkelreepjes een aardappelblokjes even bakken ( ca. 5 à 10 minuten , regelmatig goed omscheppen). Wijn en wat water erbij schenken zodat alles net onder staat. Groenten op een laag vuurtje met deksel op de pan in ca. 30 à 40 minuten gaar laten worden. Gerookte zalm en room bijvoegen , nog eventjes laten doorwarmen. Op smaak brengen met zout en peper.
  2. Garneren met venkelgroen en citroenschijfjes.
  3. Smakelijk!!

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door wenke op 11 oktober 2009 om 23u49

Eerste keer dat ik venkel eet ! Was zeer lekker. Ga ik zeker nog eens maken. Zelfs mijn 19 maanden oude zoontje was er zot van .

Hoeveel sterren geef jij dit recept?