Stoofpotje van witte kool met kalfsvlees (met paprika, look, uien en bieslook)

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Laat het in blokjes gesneden vlees 5 minuten kleuren in
  2. de hete boter. Neem uit de pan en hou apart.
  3. • Doe de gehakte ui en de knoflook in de pan, kruid met tijm
  4. en fruit een paar minuten aan.
  5. • Voeg het vlees er opnieuw bij en overgiet met bouillon en wijn.
  6. Kruid met peper en zout. Draai het vuur lager en laat een uur
  7. sudderen. Voeg er tot slot de in reepjes gesneden paprika’s
  8. en geschaafde wittekool bij en laat nog 15 minuten stoven tot
  9. alles gaar is.
  10. • Bestrooi met bieslook en serveer met boeren- of stokbrood.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door drekejanssens op 11 december 2014 om 14u28

dit leek mij een erg originele uitdaging... heb het net klaargemaakt. is echt verrukkelijk lekker. toen ik de naam van wie het gepost heeft zag was ik meteen overtuigd. ik "leende" al meerdere recepten van haar. absolute topper is en blijft witloof a la chimay...

Hoeveel sterren geef jij dit recept?