Stoofpotje van vis en groene groentjes

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Spoel de groenten. Schil de wortelen en snij in kleine stukjes. Snij de courgette in fijne schijfjes. Verdeel de brocoli in roosjes. Hak de lente-uitjes fijn.
  2. Breng 1 l water aan de kook en voeg er de 2 bouillonblokjes Groenten aan toe.
  3. Laat hierin de wortelen en de erwtjes gedurende 15 minuten koken op een middelmatig vuur.
  4. Voeg de brocoli toe en laat 5 minuten koken.
  5. Voeg de courgette, de lente-uitjes en de peultjes toe en breng op smaak met wat peper. Laat 5 minuten koken.
  6. Ondertussen snij je de zalm en de kabeljauw in grote blokjes. Zet het vuur lager en laat de stukken vis nog 7 minuten pocheren met de groenten.
  7. Dien onmiddellijk op.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?