Stoofpotje van vis en groene groentjes

Maak eens een lekker licht stoofpotje van vis en groene groentjes. Met kabeljauw, courgette en broccoli zet je in geen tijd dit kruidige eenspansgerecht op tafel. Een toppertje!

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Spoel de groenten. Schil de wortelen en snij in kleine stukjes. Snij de courgette in fijne schijfjes. Verdeel de brocoli in roosjes. Hak de lente-uitjes fijn. Breng 1 l water aan de kook en voeg er de 2 bouillonblokjes Groenten aan toe. Laat hierin de wortelen en de erwtjes gedurende 15 minuten koken op een middelmatig vuur. Voeg de brocoli toe en laat 5 minuten koken. Voeg de courgette, de lente-uitjes en de peultjes toe en breng op smaak met wat peper. Laat 5 minuten koken. Ondertussen snij je de zalm en de kabeljauw in grote blokjes. Zet het vuur lager en laat de stukken vis nog 7 minuten pocheren met de groenten. Dien onmiddellijk op.

Tip

Dit stoofpotje van vis is ook lekker met andere stevige witte vis, zoals staartvis of schelvis.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?