Recept 45**** (2 stemmen)

Stoofpotje van vis en groene groentjes

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Spoel de groenten. Schil de wortelen en snij in kleine stukjes. Snij de courgette in fijne schijfjes. Verdeel de brocoli in roosjes. Hak de lente-uitjes fijn.
  2. Breng 1 l water aan de kook en voeg er de 2 bouillonblokjes Groenten aan toe.
  3. Laat hierin de wortelen en de erwtjes gedurende 15 minuten koken op een middelmatig vuur.
  4. Voeg de brocoli toe en laat 5 minuten koken.
  5. Voeg de courgette, de lente-uitjes en de peultjes toe en breng op smaak met wat peper. Laat 5 minuten koken.
  6. Ondertussen snij je de zalm en de kabeljauw in grote blokjes. Zet het vuur lager en laat de stukken vis nog 7 minuten pocheren met de groenten.
  7. Dien onmiddellijk op.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie