Stoofpotje van vis en groene groentjes
Maak eens een lekker licht stoofpotje van vis en groene groentjes. Met kabeljauw, courgette en broccoli zet je in geen tijd dit kruidige eenspansgerecht op tafel. Een toppertje!
30 min
Ingrediënten voor 4 personen
Bereidingswijze
- Spoel de groenten. Schil de wortelen en snij in kleine stukjes. Snij de courgette in fijne schijfjes. Verdeel de brocoli in roosjes. Hak de lente-uitjes fijn. Breng 1 l water aan de kook en voeg er de 2 bouillonblokjes Groenten aan toe. Laat hierin de wortelen en de erwtjes gedurende 15 minuten koken op een middelmatig vuur. Voeg de brocoli toe en laat 5 minuten koken. Voeg de courgette, de lente-uitjes en de peultjes toe en breng op smaak met wat peper. Laat 5 minuten koken. Ondertussen snij je de zalm en de kabeljauw in grote blokjes. Zet het vuur lager en laat de stukken vis nog 7 minuten pocheren met de groenten. Dien onmiddellijk op.
Tip
Dit stoofpotje van vis is ook lekker met andere stevige witte vis, zoals staartvis of schelvis.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?