Recept 35*** (5 stemmen)

Stoofpotje van varkenshaas en kalfsgehakt

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

gehakt

tijd
75 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pel en ontpit de tomaten en snijd ze in stukken.
  2. Bak het varkenshaasje aan in 50 g Solo en verdeel in schijfjes.
  3. Meng het gehakt met het ei en de havermout. Breng op smaak met versnipperde kervel, peper en zout en rol ten slotte balletjes van het gehakt.
  4. Kook ze in een beetje water.
  5. Kruid de stukjes tomaat met tandoori, mierikswortelpoeder, peper en zout en voeg het kook vacht van de balletjes toe.
  6. Laat de saus 35 minuten garen op zacht vuur.
  7. Haal de saus door een zeef en doe ze terug in de pan.
  8. Dompel het vlees onder in de saus en laat op zacht vuur warmen.
Tip

Serveer met een een met spinazie gevulde aardappel .

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Jiri op 04 december 2011 om 17u42

Heel lekker

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie