Stoofpotje van rundvlees en butternutpompoen

Maak voor vanavond dit stoofpotje van rundvlees en butternutpompoen en nog veel meer lekkere groenten. Met dit recept lukt het altijd!

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Maak alle groenten schoon. Snijd ze in gelijke stukken en hak de knoflook fijn. Snijd het vlees in gelijke stukken van ongeveer 1½ cm.
  2. Verhit 2½ el olijfolie in een grote passende pan. Voeg alle groenten toe (als ze in de pan passen, anders verdelen in 2 of 3 porties), bak ze 5 minuten, schep ze uit de pan en zet ze opzij.
  3. Doe de rest van de olijfolie in de pan en bak het vlees al omscheppend mooi bruin. Blus af met een beetje water en roer de Knorr Vloeibare Bouillon Rund, de knoflook en de kruiden erdoor.
  4. Voeg voldoende water toe om alles te bedekken (1,5 liter). Stoof het vlees op een laag vuur, afgedekt met een deksel, gedurende 1½ uur.
  5. Controleer het vlees van tijd tot tijd om te kijken of het nog wat langer moet koken. Voeg de groenten toe wanneer het vlees gaar is, en warm alles, afgedekt met een deksel, nog 5 minuten door. Breng het stoofpotje van rundvlees en butternutpompoen op smaak met zout en peper.

Tip

Garneer het stoofpotje met rundvlees en butternutpompoen met handje fijngehakte peterselie.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?