stoofpotje van rund

Ingrediënten voor 6 personen

  • 1.5 kg rundsstoverij
  • 2 potjes wildfond (la croix)
  • 2 eetlepels gelei rode bessen
  • 2 laurierblaadjes
  • 2 glazen rode wijn
  • 1 eetlepel rundsbuoillon (p. huysentruyt)
  • 2 eetlepels bruine roux

Bereidingswijze

  1. Je rundsvlees bruin bakken in een pan kruiden peper en zout) en dan blussen met de rode wijn. Dit wat laten inkoken en dan de wildfond toevoegen en de laurierblaadjes.
  2. 1.5 uur laten sudderen en dan je rundsbouillon, je gelei toevoegen. Goed omroeren en dan binden met de roux ( best eerst vlees eruit halen en na binding er terug bij doen).
  3. Opdienen met gekookte aardappelen of pompoen souffleetjes.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?