use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Stoofpotje van konijn met vijgen en amandelen
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Stoofpotje van konijn met vijgen en amandelen

Stoofpotje van konijn met vijgen en amandelen

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    1 uur
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 8 konijnenbillen
  • 4 rijpe vijgen
  • 80 g amandelen
  • 4 teentjes knoflook
  • sap van 2 citroenen
  • 2 eetlepels honing
  • 1 Knorr Bouillonketeltje kip
  • bloem
  • peper en zout
  • Solo

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Wrijf de konijndelen in met peper en zout, haal ze door de bloem en bak ze rondom aan in Solo. Overgiet met een halve liter water, het sap van de citroenen en de honing en voeg het bouillonketeltje toe. Doe in een ovenschaal. Halveer de vijgen. Pel de knoflook niet maar plet ze even met je mes. Doe de vijgen en de knoflook bij het konijn, bestrooi met amandelen en schuif in de oven op 180°C. Bak in ongeveer 40 minuten gaar.
Geef er aardappelpuree en groene groenten bij.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.