Recept 35*** (3 stemmen)

Stoofpotje van kalkoen met bier

Dit is een recept van

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. De kalkoenstukjes rondom bruin bakken in olijfolie. (hoog vuur)
  2. Kruiden met z/p
  3. Fijngesneden champignons en ui toevoegen, even verder laten bakken
  4. Doe de tomatenpuree, het bier,de laurier en de tijm in de pan en laat 50 sudderen op een laag vuur, afgedekt. (tijm en laurier zijn later weer te verwijderen)
  5. Roer ondertussen de bloem door 1dl water en bindt hiermee de saus, even doorkoken.
  6. Een 1/2 handvol zure uitjes toevoegen.
  7. Goed te combineren met erwtjes, worteltjes, in de vel gekookte aardappelen.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie