Recept 05 (0 stemmen)

Stoofpotje van kalfsvlees met madeira

Dit is een recept van

tijd
120 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Hak de uien en de wortel in stukken. Snij de kalfsragout in blokjes. Bak het vlees in wat boter met de ui en de wortel. Bestrooi met de bloem en roer goed om. Voeg de witte wijn, de kalfsfond, de madeira, het kruidentuiltje en de tomatenpuree toe. Roer opnieuw om, breng aan de kook en laat de stoofpot 1 u sudderen. Roer af en toe. Snij de champignons in plakken en stoof ze in wat olijfolie. Voeg de erwtjes en de champignons bij het kalfsvlees. Kruid met peper en zout. Voeg eventueel nog wat madeira toe. Serveer de stoofpot met pasta, kroketjes of puree.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie