Recept 45**** (1 stem)

Stoofpotje van Breydelhammetje met seizoensgroenten

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

vleesgerechten

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Leg het Breydelhammetje in een kookpot en vul die op met bouillon tot het hammetje ondergedompeld is. Breng het aan de kook, en kruid met wat tijm en een blaadje laurier. Nu voeg je de groenten en aardappelen toe. Eerst de aardappelen en hardere groenten, daarna de zachtere.
  2. Halveer het hammetje en schik het mooi in een diep bord. Met de groenten en bouillon omring je het vlees. Om je stoofpotje helemáál af te maken, kan je nog gehakte groene kruiden over je bord strooien. Smakelijk!

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Finley op 14 maart 2016 om 13u26

Heb ik gisteren klaargemaakt. Heel lekker en nog beter de dag nadien. Maar 1 hammetje per persoon is wel veel vind ik. Zeker voor herhaling vatbaar.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie